موسس مدرسه علمیه خواهران کوثر بندرلنگه گفت: هر عصری که مسئله ی رهبری پیش میآید یک عده در مقابل آن اعتراض می کنند.
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان؛ کارگاه حیات طیبه 3 ویژه مبلغین استان هرمزگان با موضوع نقش محرم در رفع آسیب های اجتماعی به همت معاون فرهنگی تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان و همکاری موسس مدرسه علمیه خواهران کوثر بندرلنگه، با حضور مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده، موسس مدرسه علمیه خواهران کوثر بندرلنگه حجت الاسلام و المسلمین مجید جعفرپور، معاون فرهنگی تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان راضیه سلطان عباسی ندوشن و معاونین فرهنگی مدارس علمیه خواهران استان در نیمه سوم تابستان 1396 به مدت دو روز در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان برگزار شد.
معاون فرهنگی تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در ارتباط با هدف از برگزاری این کارگاه گفت: این کارگاه با هدف بیان اثرات و نقش مجالس حسینی در پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی، بیان قالب های نوین و موثر در تبلیغ، بیان جلوه های هنر و زیبایی در نهضت حسینی، ویژه مبلغین فرهنگی استان برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین جعفرپور مدرس این کارگاه نیز در ابتدا به اهمیت شناخت ولی و امام پرداخت و گفت: شیعه ها دو شناسنامه باید داشته باشند یکی شناسنامهی ظاهری که شامل مشخصات و هویت ظاهری فرد است و دیگری شناسنامهی اعتقادی است که مجموعهی آیات در باب امامت است و نباید هیچ وقت آن را فراموش کرد.
ایشان همچنین طبق آیه ی 246 سوره بقره «أَلَمْ تَرَ إِلَى الْمَلَإِ مِنْ بَنِي إِسْرَائِيلَ مِنْ بَعْدِ مُوسَىإِذْ قَالُوا لِنَبِيٍّ لَهُمُ ابْعَثْ لَنَا مَلِكًا نُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ قَالَ هَلْ عَسَيْتُمْ إِنْ كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ أَلَّا تُقَاتِلُوا »گفت: هر عصری که مسئلهی رهبری پیش میآید یک عده در مقابل آن اعتراض میکنند همانگونه که طبق آیه 246 سوره بقره مردم بنی اسرائیل، در مقابل دعوت پیامبر زمانشان برای مقابله با مشرکان، با بهانههای واهی، به جز عدهی قلیلی روی گردان شدند.
استاد جعفرپور در ادامه در ارتباط با علم الکتاب گفت: علم الکتاب به اسم اعظم تعبیر شده است که 73 حرف است و 72 حرف آن نزد اهل بیت (ع) و یک حرف آن نزد عاصف بن برخیا است؛ و این موضوع در آیه ی 40 سوره ی نمل نیز بیان شده است آنجا که برای جابه جایی تخت بلقیس، عاصف بن برخیا توانست در یک چشم برهم زدنی تخت بلقیس را جابه جا کند؛ و این در حالی بود که عاصف بن برخیا، به اندازه ی خیلی کم از علم الکتاب برخوردار بود و توانست این عمل را انجام دهد ولی کل علم الکتاب نزد حضرت علی (ع) است و عظمت علم الکتاب امیرالمومنین(ع) در برابر علم الکتاب عاصف بن برخیا به اندازه ی بزرگی دریا در برابر خیس شدن بال پشهای است.
ایشان همچنین در ارتباط با اهمیت گسترش سبک زندگی حسینی(ع) گفت: باید سبک زندگی حسینی در مدارس نهادینه شود؛ با توجه به مقطع سنی دانش آموزان، این نهادینه شدن از راه های مختلف از جمله بازی، نمایشگاه، مسابقات فرهنگی، مقاله نویسی، روزنامه دیواری، نمایش، بروشور، روایت گری عاشورا، ساخت پاورپوینت، کلیپ، مسابقه عکاسی در موضوعات محبت، معرفت، ایثار، توکل، امتحان و ترس، انسانیت، سعادت، جهاد، حریت و آزادگی، رضایت به قدر الهی، توبه و ندامت، ادب، وفا، حیا و عفت، عاقبت و عقوبت، حق الناس، نماز، هدایت، مهلت و فرصت، تبلیغ و دعوت الهی و ... میسر است.
مدرس جعفرپور در ادامه در ارتباط با ارزاق حسینی(ع) گفت: خداوند برای ادامهی حیات بشریت یک تعداد امکانات خاص به او میدهد که رزق گفته میشود و اولین رزقی که خداوند از طریق شهادت امام حسین (ع) به شیعیان داده است، بکا و یا همان گریه است که روایات زیادی از اهل بیت(ع) در این رابطه وارد شده است از جمله روایت «ریان بن شبیب» است که در این روایت، امام رضا(ع ) به ریان بن شبیب میفرماید: «... ا ي پسرشبيب! محرم ماهي بود که اهل جاهليت در زمان گذشته ظلم و قتال را در اين ماه حرام ميدانستند براي احترام اين ماه، پس اين امت حرمت اين ماه را نشناختند،حرمت پيامبر خدا را ندانستند، در اين ماه با ذريهي پيامبر قتال کردند و زنان ايشان را اسير نمودند و اموالشان را به غارت بردند پس خدا اينها را هرگز نيامرزاد. بعد فرمودند: اي پسرشبيب اگر گريه ميکني براي حسينبنعليبنابيطالب(ع) گريه کن که او را مانند گوسفندي ذبح کردند و او را با هجده نفر از اهل بيت او شهيد نمودند که هيچ يک ازآنها در روي زمين شبيه و مانندي نداشتند.»
ایشان در ادامه به بیان دیگر ارزاق حسینی پرداخت و گفت: از دیگر ارزاق حسینی رزق جَزَء ، رزق هم و غم، رزق زیارت، رزق شفاعت، رزق برائت، رزق لعنت، رزق مولات است که روایات زیادی در ارتباط با هریک از آنها وارد شده است به طوری که در ارتباط با لعن 38 آیه وجود دارد که 41 مورد واژه لعن را بیان کرده است که بهترین آیه در این رابطه آیه ی 57 سوره ی احزاب است.
جعفرپور در پایان به شرح روایتگری عاشورا با توجه به پاورپوینت حماسه عاشورا پرداخت، این پاورپوینت صحنههای عاشورا را به روشنی به تصویر کشیده است و بهترین ابزار برای شناساندن عاشورا و قیام امام حسین (ع) و جنایات قاتلان آن حضرت به مسلمانان است.
در اختتامیهی این کارگاه، حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادیزاده مدیر حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان گفت: طلاب هم به آموزشها نیاز دارند و هم به مهارتافزایی که چگونه آنچه که یاد گرفتهاند به مرحلهی اجرا در آورند؛ یک مبلغ، نیاز به شناخت مسائل مهارتی و معرفتی در جامعه دارد؛ دروس اصلی نیز مهم است ولی آنچه بیشتر برای مبلغین لازم است برگزاری مسائل معرفتی در این کارگاه ها است که مبلغین محترم باید بیشترین استفاده را از این دورهها ببرند.
ایشان همچنین گفت: برگزاری کارگاههایی با موضوعات معرفتی، بیشتر آن، طبق تشخیص معاونین محترم است و این امر، میزان توجه، زحمت و تلاش همکاران در این مسائل را می رساند.