شاخص های تربیتی جهت رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه های علمیه شناسایی شود

شناسه خبر : 113747

1400/08/20

تعداد بازدید : 460

شاخص های تربیتی جهت رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه های علمیه شناسایی شود
عضو هیئت امنای مدرسه خدیجه کبری (س) بندرعباس گفت: رسیدن به نقطه مطلوب از اهداف، مبلغ خوب و فعال در جامعه است.
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین باسره در نشست «سیاست ها و راهکارهای فرهنگی» در مدرسه خدیجه کبری (س) بندرعباس با حضورکادر و هیات اندیشه‌ورز این مدرسه بیان کرد: قطعاً طلبه‌ای که از یک منطقه از یک روستای خاص استان هرمزگان وارد حوزه می شود با طلبه از منطقه دیگر یا شهرهای دیگر مثل تهران و قم  متفاوت است.
 
وی با اشاره به اینکه باید وضع موجود و نقطه مطلوب را ترسیم و مشخص کرد و با نقطه آرمانی خلط و اشتباه نشود، در ادامه افزود: برای شناخت نقطه مطلوب و وضع موجود لازم است از وضعیت فرهنگی، اخلاقی و تهذیبی منطقه شناخت کافی به دست آورد. 
 
حجت الاسلام و المسلمین باسره با اشاره به تفاوت های نظام تربیتی در مناطق مختلف خاطرنشان کرد: ممکن است در منطقه ای نظام تربیتی  تعبدی و در جای دیگر تعقلی باشد که عدم توجه به این نکات، ممکن است نتیجه عکس تربیتی را شاهد باشیم.
 
وی با بیان اینکه طلاب را بنا بر جایگاه و منطقه خودش باید سنجید و آنها را نباید باهم مقایسه و یا با یک برنامه پیش برد در ادامه خاطرنشان کرد: مسیر یابی و ریل گذاری در حرکت مسیریابی نقطه به نقطه است که از نقطه موجود به وضع مطلوب می رسیم که در بین آن نیز نقطه گذاری های وجود دارد که فایده آن تشخیص مسیر درست از نادرست است.
 
کارشناس دین با بیان اینکه رسیدن به نقطه مطلوب هدف یک مبلغ خوب و فعال در جامعه است، اضافه کرد: به عنوان مثال هدف تربیتی بانوی طلبه در آینده مبلغ ایده آل است،  نقطه مطلوب طلبه، در حال حاضر با شرایط قدرت بیان و قدرت کلام موجود در نظر گرفته شود.
 
حجت الاسلام و المسلمین باسره با بیان اینکه شاخصه های مختلفی برای بحث های تربیتی وجود دارد، گفت: علت ها و کاستی ها در حوزه های که به وضع مطلوب نرسیده اند باید بررسی شود و آسیب ها شناسایی شود.

نمايش اعلانات