به گزارش خبرنگار خبرگزاری کوثر از هرمزگان، حجتالاسلام و المسلمین عبادی زاده نماینده ولی فقیه هرمزگان در افتتاحیه دهمین کنگره بین المللی امام سجاد (علیه السلام) بیان کرد: امام سجاد (علیه السلام) ماموریت استثنایی امامت را در شرایط خاص و فضای خفقان حاکم بر جامعه آن زمان عهده دار شد.
استاد حوزه به سخن سهل بن شعیب که از احوال امام جویا شد، اشاره و خاطر نشان کرد: به فرموده ی امام سجاد (علیه السلام)، اهل بیت (علیهم السلام) بعد از عاشورا مانند بنی اسرائیل بوده که پسران شان کشته شده و زنان شان زنده گذاشته و به اسارت می بردند.
امام جمعه بندرعباس در زمینه خدمات امام سجاد (علیه السلام) عنوان کرد: سازماندهی دوباره مکتب اهل بیت عصمت و طهارت، قیام سلیمان بن صرد خزاعی و مختار سقفی از نمونه خدمات و هدایت های امام سجاد (علیه السلام) است.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده افزود: تربیت انسان های پاک، افشاگری وضعیت موجود به زبان دعا، مرزبانی از مکتب اهل بیت (علیهم السلام) و حمایت از جریان ها و قیام های ضد حکومت ظلم، توسط این امام بزرگوار انجام می شد.
استاد حوزه با اشاره به سخن پرفسور هانری کُربُن اسلام شناس و شیعه شناس فرانسوی خطاب به علامه طباطبایی (رحمت الله علیه) "صحیفه سجادیه، گنجینه بزرگی به نام معنویت است که برای کسی قابل درک نیست" عنوان کرد: حوزه های علمیه و اساتید شیعه و سنی و همه کسانی که به اهل بیت (علیهم السلام) ارادت دارند به بهانه دهمین کنگره امام سجاد (علیه السلام) انتظار است تلاش بیشتری در این زمینه انجام دهند.
وی ضمن اشاره به سخن آنه ماری شیمل، عرفان پژوه، اسلام پژوه و شرق شناس آلمانی در گفتگو با مرحوم محقق دوانی "تشنگی و عطش غرب بدون تفاوت در ادعیه وجود دارد به همین منظور هیچ تفاوتی بین دعاها نیست و همه را ترجمه می کنم" اظهار کرد: باید تلاش شود طلاب علوم دینی و جوانان دانشگاهی در این امر وارد شده و جریان خروشان ترویج فرهنگ امام سجاد (علیه السلام) در مدارس، حوزه های علمیه و دانشگاهها راه اندازی شود.
نماینده ولی فقیه در پایان برگزاری کنگره امام سجاد (علیه السلام) در این استان را از افتخارات هرمزگان دانست و بیان کرد: این کنگره با ویژه برنامه هایی در استانها و کشورهای مختلف به صورت مجازی برگزار و اختتامیه آن در تهران برگزار خواهد شد.
صحیفه سجادیه متعلق به همه ادیان است
نماینده ولی فقیه هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: زبان صحیفه، زبان فطرت و متعلق به همه مسلمان ها بلکه تمام ادیان است و با همه آنها سخن می گوید.