به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان، خانم راضیه سلطان عباسی ندوشن در جلسهای که با معاونان فرهنگی و پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب داشت، ضمن خداقوت به این دو مجموعه بیان کرد: برای اینکه چشم انداز ۱۴۰۴ که مدرسه محوری است محقق شود، باید مدارس با شناخت ظرفیت های مدرسه و رصد آسیب های شهرستان، با توجه به اقتضائاتی که احتیاج هست یا حل مشکل و رشدی که در این منطقه نیاز هست، نیروهای توانمند را تقویت کنند.
وی یادآور شد: طبق گزارش معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س)، این مدرسه تعداد ۲۰۰ دانش آموخته عمومی و مبلغه دارد که تعداد ۵۰ نفر از این تعداد فعالیت مستمر تخصصی در عرصه تبلیغ دارند.
خانم عباسی جایگاه کانون دانش آموختگان در بحث ارتقا و توانمندسازی، پشتیبانی و کار آفرینی را جایگاه ویژهای دانست و به اهمیت و مهجور بودن آن در حوزههای علمیه اشاره کرد و تاکید کرد: محور اصلی در امور فرهنگی مدارس علمیه ساماندهی و تعاملات مبلغان جهت توانافزایی آنان در عرصه تبلیغ است.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان با بیان اینکه دامنه فعالیت های فرهنگی بسیار گسترده بوده و در مجموع سی و دو زیرشاخه دارد، افزود: زیر مجموعه های مختلف فرهنگی از قبیل؛ کانون قرآن و عترت، انجمن زن و خانواده، خوابگاه، مهدکودک، پیش دبستانی، دبستان، دبیرستان، کانون دانش آموختگان، نشریه فرهنگی اجتماعی، هنر و رسانه و غیره از جمله زیر مجموعه های مهم واحد فرهنگی تبلیغی است که انتظار می رود مسئول هر واحد با معاونت فرهنگی تبلیغی هماهنگ بوده و همکاری لازم را داشته باشند.
وی در پایان افزود: واحد فرهنگی مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب در زیر مجموعه های فرهنگی که شامل؛ کانون قرآن و عترت، انجمن زن و خانواده، مرکز نیکوکاری، مشاوره، هنر و رسانه، ساماندهی مبلغین، نشریه فرهنگی دینی و غیره مشغول فعالیت هستند.