مقوله وحدت یک اعتقاد و ایمان است

شناسه خبر : 112748

1400/07/30

تعداد بازدید : 276

مقوله وحدت یک اعتقاد و ایمان است
مدیر دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت هرمزگان گفت: اقتدار و سربلندی جامعه اسلامی با حفظ دستاوردهای دین مبین اسلام محقق می شود که وحدت و همبستگی یکی از مقوله های ارزشی جامعه است.
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا باوقار در «نشست علمی نقش زنان در تقویت وحدت و حفظ دستاورد های جامعه اسلامی»، به همت مدرسه علمیه الزهرا(س) بندرعباس و موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه معصومه(س) بندرعباس، با حضور اساتید و طلاب حوزه علمیه خواهران هرمزگان، به صورت حضوری و برخط، بیان کرد: طبق کلیدواژه های پیرامون موضوع « نقش زنان در تقویت وحدت و حفظ دستاورد های جامعه اسلامی»؛ دو بحث نقش زنان در تقویت وحدت و نقش زنان در حفظ دستاوردهای جامعه اسلامی مورد بررسی قرار می گیرد.
 
مدیر دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت هرمزگان با استناد به سوره مبارکه آل عمران، آیه ۱۰۳ «وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَميعًا وَلا تَفَرَّقوا وَاذكُروا نِعمَتَ اللَّهِ عَلَيكُم إِذ كُنتُم أَعداءً فَأَلَّفَ بَينَ قُلوبِكُم فَأَصبَحتُم بِنِعمَتِهِ إِخوانًا »، تصریح کرد: در آیات و روایات بسیاری از جمله در این آیه که خداوند چنگ زدن به ریسمان الهی و متفرق نشدن، به یاد آوردن نعمت های الهی و تالیف بین قلوب را متذکر می شود، به موضوع «وحدت» اشاره شده است.
 
وی با اشاره به اینکه اهل علم، نقش بسیار ویژه ای در تحقق وحدت و اسلام دارند، اذعان داشت: مقوله وحدت یکی از مهم ترین مباحث امروز جامعه اسلامی و انسانی است که باید از قالب نشست ها، همایش ها و جلسات به سطح جامعه آورده شود.
 
مدير دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان با بیان اینکه لازمه ی  بحث های علمی و هر موضوع و پدیده ای، شناخت مسئله ی مورد نظر است، خاطرنشان کرد: وحدت جامعه اسلامی، به عنوان یک مسئله ی مورد نیاز در ابتدا باید ضرورت ها و سپس محل نزاع آن به درستی شناخته و تبیین و رویکردهای بحث وحدت مطرح شود.
 
حجت الاسلام و المسلمين باوقار، افراطی گری را نشانه عدم فهم درست و دقیق از دین و متون مقدس و اسلام دانست و  افزود: اگر گروه های اهل تشیع و اهل تسنن با افراطی گری، موجب صدمه و خدشه وارد کردن به وحدت  شوند، امکان آسیب رسیدن به گروه های دیگر در مناطق دیگر شده و اگر از افراط در تکفیر و متهم کردن جامعه اسلامی جلوگیری نشود، عواقبی مانند اتفاقات افغانستان رخ خواهد داد.
 
وی تقریر و تبیین محل نزاع در بحث وحدت را ضروری دانست و اضافه کرد: مسلمانان باید در کنار هم به تقابل با دشمنان اسلام، کفار و مشرکین، صهیونیسم و یهود اسلام ستیز بپردازند و از تکفیر و ترور یکدیگر پرهیز کنند.
 
مدير دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان به تبیین معنای وحدت پرداخت و تشریح کرد: وحدت به معنای این است که شیعه و اهل سنت در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی داشته باشند و به یکدیگر اهانت نکنند و خطوط قرمز یکدیگر را در بحث وحدت رعایت کنند و به اعتقادات یکدیگر احترام بگذارند.

نمايش اعلانات