وی گفت: آموزش ها هم چون سال گذشته در سامانه مدرس برگزار می شود و مدیران علاوه بر اینکه زمینه را برای حضور منظم طلاب در کلاس های غیرحضوری فراهم می کنند، تلاش کنند برای هر درس حداقل یک جلسه در ماه را برای رفع اشکال و استفاده طلاب از فضای معنوی، علمی و پژوهشی حوزه جلسه درس به صورت حضوری برگزار شود.
حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل نیا ضمن تاکید بر اهمیت اهتمام جدی مسئولان و طلاب به آزمون شفاهی که در دو درس در هر دوره الزامی شده است بیان کرد : فعالیت های پژوهشی که در اینچند سال پیشرفت جدی داشته است در زمینه ارتقای آثار پژوهشی طلاب، اساتید و کادر مدارس، اهتمام به برگزاری کرسی ها و نشست های علمی در مدارس، مشارکت و تلاش بیشتر در تدوین دایره المعارف دفاع مقدس در استان، توجه ویژه به همایش های پژوهشی استانی، جشنواره های ملی و فعالیت بیشتر در زمینه نشریات عزم جدی تری وجود داشته باشد.
وی در زمینه فعالیت های فرهنگی، تبلیغی و تربیتی طلاب با وجود بیماری کرونا اظهار داشت: در این ایام طلاب، رسالت خود را در فضای مجازی و بعضا به صورت حضوری انجام داده اند و همه مدرسه از طلاب تا مدیر و مسئولان مدارس سعی کنند بیشتر از گذشته در فراخوان ها، همایش ها حضور داشته باشند.
استاد حوزه علمیه خوهران بندرلنگه بیان داشت: حوزه های علمیه خواهران علی رغم مشکلات فراوانی که ممکن است وجود داشته باشد به دنبال نشاط علمی است که لازم است نسبت به نظم بخشی و حضور و غیاب دقیق و انجام مباحثات علمی و نظارت بر این امور اهتمام جدی شود.
وی افزود: حضور در فضای مجازی لازمه امروز یک طلبه انقلابی است و توجه داشته باشند که مطالب را با عنوان اشخاص حقیقی منتشر کنند تا آسیبی به ساحت مقدس حوزه وارد نشود.
امام جمعه شهرستان بندرلنگه یادآور شد: سال جاری نزدیک به ۲۲۰۰۰ نفر داوطلب تحصیلات علوم دینی و طلبگی شدند که نشان می دهد مردم به حوزه های علمیه اعتماد داشته و این مسیر را مبارک می دانند.
وی ضمن تقدیر و تشکر از معاون آموزش مدیریت حوزه علمیه خواهران، مدیران و مسئولان مدارس و نثار سلام و درود به روح پاک مرحوم عبدالمحمود جهانگیری مدیر فقید حوزه علمیه خواهران استان جهت تلاش های مثمر ثمر جهت پذیرش سال جدید علاقه مندان تصریح کرد: تعداد ورودی حوزه های علمیه خواهران استان در سطح دو و سطح سه برای سال جاری ۵۱۰ نفر و ۵۰ نفر نیز داوطلبان بازپذیری هستند که آمار نسبتا قابل قبولی است.
سرپرست حوزه علمیه خواهران هرمزگان بیان کرد: تاسیس و راه اندازی مقطع سطح چهار حوزه علمیه خواهران در استان، توسعه موسسه آموزش عالی حوزوی فاطمه معصومه (سلام الله علیها) با هدف تربیت استاد، پژوهشگر و ارتقای کیفی برنامه های تربیتی، پژوهشی و تبلیغی طلاب، حضور عفیفانه و موثر در فضای مجازی، صدا و سیما و غیره از اولویت های برنامه سال جدید تحصیلی است.