به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران هرمزگان حجت الاسلام والمسلمین علی رییسی ضمن ابراز اندوه از درگذشت عالم بزرگوار حجتالاسلام والمسلمین جهانگیری بیان کرد: انسان امروزی مدام دچار نگرانی و حیرت است اما وی از آرامش و اخلاصی مثالی زدنی برخوردار بودند.
وی ادامه داد: بسیاری از دوستان تحرکاتی در جهت دیده شدن و رسیدن به برخی مناصب داشتند، این صفت اگر برای خدا باشد به خودی خود اشکالی نداشته اما این بزرگوار در دوره تحصیل تمام هم و غم و توانش را برای تحصیل علم گذاشت.
استاد حوزه بیان داشت: حجت الاسلام والمسلیمن جهانگیری آرامش عجیبی داشت و همیشه خندان و به دور از دغدغه، مشغول تکالیف و مصداق آیه "إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ" بود.
مدیر موسسه کلام رودان دومین ویژگی شاخص عالم بزرگوار را نظم و پشتکار وی دانست و خاطرنشان کرد: وی از منظمترین دوستان در طول دوران تحصیل در امور عبادی و غیر آن بود و بر اثر این پشتکار در هر عرصهای وارد شده، خوش درخشیدند.
کارشناس دینی استعداد و هوش سرشار را از دیگر ویژگی های وی خواند و اظهار داشت: مرحوم جهانگیری از هوش ویژه ای برخوردار و بسیار سریع مباحث را یاد گرفته و قدرت تحلیل و تطبیق مباحث در هر بحث علمی را داشت.
وی افزود: سعی این عالم بزرگوار بر این بود که نکات جدیدی را مطرح کنند که این ویژگی در مسائل علمی و عملی وی به خوبی نمودار بود.
استاد حوزه جامع الاطراف بودن را از دیگر ویژگی مرحوم جهانگیری دانست و خاطرنشان کرد: وی شخصی با اندیشه نظری نبود که صرفا درس بخواند و در کارهای مهارتی و عملی ضعیف باشد، همان قدر که نخبه در درس، بحث و تاملات نظری بود به همان مقدار در عرصه های عملی هم موفق بود.
وی در پایان افزود: حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری در بحث های جدید مانند کامپیوتر، سخت افزار ورود می کرد و بسیاری از دوستان اگر از این لحاظ با مشکلی مواجه می شدند به وی مراجعه کرده و همچنین مهارت های پژوهش و زبان عربی را فرا گرفته و حتی در زبان انگلیسی نیز توانمند بود.