امام باقر(ع) پایه گذار ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) و رستاخیز علمی زمان خود بودند

شناسه خبر : 109631

1400/04/27

تعداد بازدید : 102

امام باقر(ع) پایه گذار ترویج فرهنگ اهل‌بیت(ع) و رستاخیز علمی زمان خود بودند
مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب(س) میناب گفت: زمان امام محمد باقر(ع) و امام جعفرصادق(ع) بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) و رستاخیز علمی بود تا فاصله و خفقانی که بوجود آمده بود تمام شود.
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان، خانم بی‌بی معصومه میرجلیلی، ضمن عرض تسلیت شهادت امام محمد باقر(علیه السلام)، بیان کرد: آوازه‌ی وسعت علوم پیشوای پنجم(علیه السلام) چنان سراسر کشورهای اسلامی را پر کرده بود که لقب "باقرالعلوم" که از جانب پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) به وی داده شده بود تحقق عینی پیدا کرد به طوری که دانشمندان بزرگ، او را با همین ویژگی یاد می‌کردند.
 
استاد حوزه خاطر نشان کرد: امام باقر(علیه‌السلام) با استفاده از فضای سیاسی_ اجتماعی نشأت گرفته از حوادث تاریخی روز، فرصت تشکیل کرسی درس، تدریس و تربیت شاگردان بسیاری را در علم دین پیدا کرد تا جایی که لقب "باقرالعلوم" یعنی شکافندی علم را به ایشان دادند. 
 
کارشناس دینی با اشاره به تشکیلاتی کار کردن امام محمد باقر(علیه السلام) و پرورش شاگردان برای تبیین دین اسلام تصریح کرد: این امام همام، علاوه بر اینکه بُعد علمی ایشان مطرح شد، شاگردانی مانند زراره بن اعین، ابوبصیر اسدی، فضیل بن یسار، محمد بن مسلم، یزید بن معاویه عجلی، جابر بن یزید جعفی تربیت کرد که هر کدام در علم و رشته‌ای خاص سرآمد و منشأ تولید و رویش علمی قرار گرفتند.
 
مدیر مدرسه علمیه اظهارداشت: از جمله  نکاتی که در زندگی امام‌باقر(علیه‌السلام) در مباحث سبک زندگی باید الگوی رفتاری و کرداری ما قرار بگیرد این است که امام با وجود برخورداری از شخصیت برجسته علمی، درعین حال متواضع، مردم دار و مردم دوست نیز بودند.
 
وی در پایان تاکید کرد: امام شیعه، با جنبه علمی والا، برای کسب روزی حلال و کشت و زرعی که در راستای تأمین نیازهای خود و جامعه مؤثر است وقت می‌گذارد و در ثمره آن نیازمندان را شریک می‌سازد، مطلبی است که باید همه مدعیان عرصه علم و دانش به آن توجه کنند و در راستای الگوبرداری از ایشان اقدام کنند.

نمايش اعلانات