مبلغ فعال مدرسه علمیه ریحانة الرسول قشم:

عالمان دین همیشه در کنار مردم بودند

شناسه خبر : 100837

1399/10/06

تعداد بازدید : 149

عالمان دین همیشه در کنار مردم بودند
مبلغ فعال مدرسه علمیه ریحانة الرسول قشم گفت: تاریخ اسلام شاهد حضور عالمان دینی در کنار مردم بوده که همت به حل مشکلات جامعه گماشته‌اند.

خانم عالم محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کوثر از هرمزگان بیان کرد: حضرت زینب(سلام الله علیها) در سخت‌ترین دوران امامت حضرت علی(علیه السلام) در کنار ایشان به نشر مبانی اسلام پرداخته و در نهضت عاشورا، پرستار انقلاب حسینی و محافظ قیام امام حسین(علیه‌السلام) بوده‌اند.

وی ادامه داد: حضرت زینب(سلام الله علیها) در کربلا، علاوه بر پرستاری از امام سجاد(علیه‌السلام) و دیگر خاندان اهل بیت(علیهم‌السلام) به رسالت مهم تبلیغ و ترویج اسلام و برملا ساختن حقایق کربلا  می‌پرداختند.

مبلغ فعال مدرسه علمیه ریحانة الرسول قشمضمن اشاره به الگو قرار دادن سیره‌ی حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) برای پرستاران افزود: سالروز میلاد حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) در تقویم جمهوری اسلامی ایران روز پرستار نام گرفته تا فرصت مغتنمی برای قدردانی از پرستارانی که لحظه‌های زندگی خود را با صبر، استواری و تحمل سختیهای بسیار برای خدمت به انسان‌های نیازمند سپری نموده‌اند، باشد.

محمدی با بیان حدیثی از پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) «هر کس برای برآوردن نیاز بیمار بکوشد چه آن را برآورده سازد یا نسازد مانند روزی که از مادر متولد شده است گناهان او پاک خواهد شد تصریح کرد: فرهنگ اسلامی تایید می کند که پرستار برای جلب رضای الهی به یاری انسان‌ و نجات از مرگ او تلاش می‌کند،موجبات خرسندی خداوند را فراهم می‌نماید.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت خاطرنشان کرد: اکنون که ویروس منحوس کرونا دنیا را به خود مشغول ساخته و پرستاران و کادر سلامت، مورد آزمایش الهی قرار گرفته‌اند پاداش شهادت، برازنده‌ی آن جهادگران سلامت بوده که جان بر کف، برای نجات مردم، سلامتی خود را به خطر انداخته‌اند.

طلبه جهادی سلامت با قدردانی از پرستاران که در ایام کرونا و محدودیت ارتباط فردی همه جانبه با بیماران آنان را مورد حمایت قرار داده‌اند اظهار داشت: فشار جسمی و روحی شدیدی که در تابستان ۹۹ در وضعیت قرمز شهرستان قشم بر عهده کادر درمان قرار گرفته بود، سبب حرکت نیروهای جهادی با لبیک به ندای رهبری به سوی عرصه سلامت و درمان شد.

خانم محمدی هدف خود را از کمک به کادر درمان خدمت به مردم در حیطه رسالت طلبگی بیان کرد و افزود: تاریخ اسلام، شاهد حضور علما و طلاب علوم دینی در کنار مردم بوده که در سختی‌ها به حل مشکلات جامعه همت گماشته اند.

وی یکی از دلایل ورود خود به عرصه جهاد سلامت را روایتی از امام صادق (علیه السلام)«مومنان در احسان و نیکی به یکدیگر و در مهربانی به هم مانند پیکری هستند که هرگاه عضوی از آن به درد بیاید اعضای دیگر نیز با بی‌خوابی و تب با او همدردی می‌کنند» عنوان کرده و کمک به بیماران کرونایی و رضایت آنها را سبب آرامش روحی خود دانست.

طلبه جهادی سلامت تاکید کرد: بیماران کرونایی را مانند اعضای خانواده خود دیده و همچون یک فرزند، به خدمت و رسیدگی امور شخصی آنها پرداخته، که سبب خرسندی و تحول روحیه بیماران شده و این امر، سختی‌های خدمت را برای وی شیرین ساخته است.

نمايش اعلانات