بازدید از مدرسه علمیه خواهران الزهراء سلام الله علیها بندرعباس

شناسه نوشته : 22791

1396/07/12

تعداد بازدید : 985

بازدید از مدرسه علمیه خواهران الزهراء سلام الله علیها با حضور جمعی از مسئولان مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در نیمه دوم 1396 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان؛ در این بازدید «مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده،  معاون آموزش معصومه ترکان، معاون پژوهش کمالی، معاون فرهنگی راضیه سلطان عباسی ندوشن، معاون امور مالی پیشدار از این مدرسه بازدید نمودند.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده در این دیدار ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت ولادت چهار نور درخشان در ایاد شعبانیه گفت: سال سالکان الهی از رجب شروع می شود و رجب و شعبان، بهار مومنان است و خوشا به حال کسانی که از این ماه بهره کافی را ببرند و برنامه سازندگی داشته باشند، و برنامه های معرفتی و توشه تمام سال خود را از این سه ماه بگیریم و با عبور از سه دالان معرفتی به لیله القدر برسیم که مهمترین شب در تمام سال است.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده ضمن تشکر از زحمات اساتید گفت: بیشترین کار بر عهده مدیر، کادر و اساتید است، زحمات شما در این ایام مورد توجه خداوند است، برخی کارها شغل نیستند بلکه تفضل الهی است و ضمن اینکه خداوند روزی را می رساند شما نیز در به بندگان خداوند خدمت و یاری می رسانید.

دکتر عبادی زاده در ارتباط با وارد شدن ارزیابی ها در فاض جدید گفت: در ارزیابی ها نیاز به تلاش بیشتری است، و مدارس باید فعالیتهای خود را مستند کنند و از این طریق کارنامه سال مدارس در یک نمودار قرار داده می شود و با مدارس دیگر مقایسه می گردد و این مقایسه باعث می شود ضعفهای مدارس مشخص شود و آنها تلاش بیشتر همراه با راهکارهای لازم موجبات پیشرفت مدرسه را فراهم شود.

در ادامه دکتر عبادی زاده به روال انجام بازرسی پرداخت و گفت: با توجه به اینکه مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها از مدارس مادر به حساب می آید و از نظر امکانات و خدمات و اساتید خوبی که این مرکز دارد انتظار می رود قرار دارد و انتظار می رود که الزهراء از نظر سطح علمی، فرهنگی و پژوهشی از دیگر مدارس در سطح بالاتری قرار گیرند همانطور که این مدرسه از نظر پژوهشی پیشرفتهای چشمگیری داشته است.  

ایشان در بررسی علت برخی ضعفها با توجه به اینکه مدارس از نظر استاد و امکانات در سطح خوبی هستند گفت: باید دید با توجه به اینکه مدرسه از نظر استاد و امکانات در سطح خوبی هستند چه عاملی موجب ضعف در بین برخی از طلاب گردیده است؛ با توجه به فعالیتهای مدارس باید نتیجه عملکردهای تربیتی، فرهنگی مدرسه در نوع رفتار طلاب نمایان شود، از سوی دیگر باید اساتید نیز برای پیشرفت و طقی بیشتر خود، یکدیگر را نقد کنند و تجربیات خود را به یکدیگر انتقال دهند.

در ادامه تعدادی از اساتید به بیان مشکلات پرداختند؛ مریم جعفری یکی از اساتید این مدرسه گفت: برای بازخورد خوب علمی در بین طلاب باید در مرحله گزینش، مصاحبه ها با دقت بیشتری انجام شود چه بسا ورود افرادی که از نظر علمی ضعیف هستند باعث پایین آوردن آمار علمی سطح یک کلاس شوند؛ آقای عبادی در جواب ایشان گفت: ارزیابی های مدرسه نقش مهمی در گزینش ها دارند افراد ارزیاب باید نمره را با توجه به توانایی علمی و فرهنگی افراد داوطلب قرار دهند تا طلابی که زمینه ی پیشرفت و فعالیت در مدارس علمیه دارند وارد این عرصه شوند.

آبسیه یکی دیگر از اساتید این مرکز نیز گفت: در دوره های قبلی افراد با امتحان ورودی انتخاب می شدند و این موجب می شد که آنها خود را از نظر علمی بالا ببرند در حالی که اکنون اینگونه نیست، این افراد از نظر علمی باید پیش نیاز داشته باشند، فردی که بعد از 13 سال وارد حوزه می شود نمی تواند از عهده مطالب که در حوزه ارائه می شود بر بیاید.

در پایان جلسه مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان دکتر محمد عبادی زاده هدیه ای به پاس زحمات معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها سمیه احمدی طیفکانی اهداء نمودند..

در پایان، فرم نظر سنجی مدرسه در جمع اساتید و کادر ارائه شد، و همچنین هر یک از مسئولین به بررسی واحد مربوطه پرداختند.

 گفتنی است؛ معاون فرهنگی تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان علاوه بر بررسی گزارش عملکرد و مسائل مربوط به فرهنگی، در جمع طلاب حضور پیدا کرده و ضمن ایراد سخنرانی، پاسخگوی مشکلات طلاب شدند، و با قرار دادن فرم نظر سنجی بین طلاب از نظرات آنها در ارتباط با مشکلات و توانمندی ها و برنامه های مدرسه جویا شدند.

راضیه سلطان عباسی ندوشن با توجه به آیات سوره ی والعصر به تدبر در رابطه با این آیات پرداخت و گفت: با گذر زمان، سرمایه عمر انسان نیز از بین خواهد رفت و به همین دلیل است که خداوند در آیات آغازین این سوره قسم یاد می کند که انسان ها همه ی در زیان هستند و برای کسانی که می خواهند از این خسران و ضرر در امان بمانند و از عمر خود نهایت استفاده و بهره را ببرند دو شرط قرار می دهد؛ داشتن ایمان و عمل صالح و این دو باید با هم همراه باشد و برای انجام اعمال صالح بدون شک با سختی ها و رنج های زیادی روبرو خواهند شد و تنها عاملی که می تواند او را در این راه مقاوم کند صبر و شکیبایی است.  

ایشان در ادامه گفت: برای رسیدن به این نجات و رستگاری شرط دیگری نیز لازم است و آن اینکه انسان ها تنها به فکر نجات خود نباشند و دیگران را نیز دعوت به حق کنند تا دیگران نیز از این خسران و نابودی در امان بمانند.