جشن کرامت با طعم تغذیه جسمی و روحی

شناسه نوشته : 22713

1396/07/01

تعداد بازدید : 228

جشنواره غذا با طعم نیکوکاری با حضور گسترده عموم، با همکاری طلاب مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها بندرعباس و موسسه آموزش عالی فاطمه معصومه سلام الله علیها در نیمه ماه رمضان و مصادف با میلاد کریم اهل بیت (علیه السلام) و در بیست و یکمین روز از نیمه سوم بهار 1396 در مسجد امام سجاد علیه السلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان، معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان راضیه سلطان عباسی ندوشن در ارتباط با جشنواره غذا گفت: هدف از برگزاری جشنواره تامیین نیاز فکری، اعتقادی و جسمی عموم حضار در این جشنواره بوده است و در کنار آن به منظور مشارکت مردم برای کمک به خانواده های ایتام و نیازمند و ترویج غذای سالم و نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری برگزار شد که مورد استقبال چشمگیر عموم افراد قرار گرفت.

معاون فرهنگی تبلیغی استان هرمزگان در پایان گفت :‌ غذاهایی که در این جشنواره عرضه می شود غذاهای خانگی هستند که افراد علاقمند آن را تهیه کرده و با فروش غذاها، خود را در یاری رساندن به ایتام از طعم نیکی به همنوع بهره مند می شوند.

وی افزود : در این جشنواره انواع غذاهای خانگی از آش ، دسر، کیک و شیرینی، غذاهای لقمه ای و نان های سنتی و محلی در آن عرضه شد.

خانم عباسی اشاره کرد: کمک های جمع آوری شده برای خانواده های ایتام ، بد سرپرست و بی سرپرست ، کمک به اجاره بهای مسکن نیازمندان ، کمک به هزینه درمان و هزینه آموزش و همچنین کمک به تهیه جهیزیه ، هزینه تحصیلی به ویژه تهیه پوشاک ایتام برای عید نوروز هزینه می شود .

ویژه برنامه های جشنواره غذا عبارت بود از:

1ـ تهیه غذاهای سالم و سنتی و اسلامی در این جشنواره برای روزه داران

2ـ پخش کلیپ با موضوع تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان

3ـ پخش کلیپ های شاد ویژه کودکان

4ـ برگزاری نماز جماعت و تجمع طلاب در بین شرکت کنندگان

5ـ معرفی بخشهای مختلف برنامه های فرهنگی تربیتی مدارس علمیه خواهران جهت ایجاد انگیزه و جذب افراد به مدارس علمیه.