به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان، معاون فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان راضیه سلطان عباسی ندوشن در ارتباط با جشنواره غذا گفت: هدف از برگزاری جشنواره تامیین نیاز فکری، اعتقادی و جسمی عموم حضار در این جشنواره بوده است و در کنار آن به منظور مشارکت مردم برای کمک به خانواده های ایتام و نیازمند و ترویج غذای سالم و نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری برگزار شد که مورد استقبال چشمگیر عموم افراد قرار گرفت.
معاون فرهنگی تبلیغی استان هرمزگان در پایان گفت : غذاهایی که در این جشنواره عرضه می شود غذاهای خانگی هستند که افراد علاقمند آن را تهیه کرده و با فروش غذاها، خود را در یاری رساندن به ایتام از طعم نیکی به همنوع بهره مند می شوند.
وی افزود : در این جشنواره انواع غذاهای خانگی از آش ، دسر، کیک و شیرینی، غذاهای لقمه ای و نان های سنتی و محلی در آن عرضه شد.
خانم عباسی اشاره کرد: کمک های جمع آوری شده برای خانواده های ایتام ، بد سرپرست و بی سرپرست ، کمک به اجاره بهای مسکن نیازمندان ، کمک به هزینه درمان و هزینه آموزش و همچنین کمک به تهیه جهیزیه ، هزینه تحصیلی به ویژه تهیه پوشاک ایتام برای عید نوروز هزینه می شود .
ویژه برنامه های جشنواره غذا عبارت بود از:
1ـ تهیه غذاهای سالم و سنتی و اسلامی در این جشنواره برای روزه داران
2ـ پخش کلیپ با موضوع تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان
3ـ پخش کلیپ های شاد ویژه کودکان
4ـ برگزاری نماز جماعت و تجمع طلاب در بین شرکت کنندگان
5ـ معرفی بخشهای مختلف برنامه های فرهنگی تربیتی مدارس علمیه خواهران جهت ایجاد انگیزه و جذب افراد به مدارس علمیه.