مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان برگزار کرد:
نشست هم اندیشی کارگاه مهارتهای زندگی
استاد حوزه و دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین داوری گفت: باید برنامه ریزی های لازم برای تربیت صحیح، از سنین پایین و از مهدکودک و دبستان شروع شود.
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان؛ نشست هم اندیشی کارگاه مهارتهای زندگی به منظور پرورش مشاوران دینی برای اعزام به مدارس و روستاها با هدف حل مشکل گروه هدف با حضور استاد حوزه و دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین داوری، معاون مدیریت حوزه علمیه خواهران حجت الاسلام المسلمین علی جعفری سراحی و معاون فرهنگی تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان راضیه سلطان عباسی ندوشن در نیمه دوم تابستان 1396 در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان برگزار گردید.
استاد حوزه و دانشگاه در ارتباط با مراحل برگزاری کارگاه مهارتهای زندگی گفت: دوره ی تخصصی مشاوران دینی به مدت 160ساعت برگزار خواهد شد که 80 ساعت به صورت حضوری و 80 ساعت به صورت غیر حضوری می باشد، که سرفصل آن شامل مهارت کنترل استرس، کنترل اضطراب، غلبه بر خلق منفی، مهارت های خودآگاهی، کنترل خشم و رفتارهای جراتمندانه، مهارتهای زناشویی و ... در سه دوره ی مقدماتی، متوسطه و عالی با حضور طلاب خواهر و برادر فعال و توانمند در ارتباط گیری با قشرهای مختلف جامعه، برگزار خواهد شد. و اگر دوره، بیشتر از ساعت های تعیین شده برگزار شود این گروه به عنوان مشاوران خانواده، ارتقاء داده خواهند داشت.
ایشان همچنین گفت: گروهی که در روستاها مستقر خواهند شد تشکیل شده اند از طلبه خواهر، طلبه برادر، معتمد محل یا دهیار، مشاوره آموزش و پرورش و فرمانده پایگاه بسیج، که تعدادی از این گروه در مدارس مستقر خواهند شد و گروه دیگر با فعالیتهای تخصصی تری در ارتباط با خانواده هایی با آسیب های جدی، در سطح جامعه هدف مشغول به فعالیت خواهند شد.
استاد حوزه در ادامه اذعان داشت: با توجه به اینکه طلاب با محوریت نماز جماعت در مدارس حضور داشته اند اکنون باید در مربی فرهنگی تغیر داده شود و در کنار آن نماز جماعت نیز برگزار شود و با توجه به اینکه تعداد مدارس، زیاد هستند برای هر سه مدرسه یک طلبه را در نضر خواهند گرفت.
آقای داوری همچنین گفت: باید روحانیون ارتباط مستقیم با خانواده ها داشته باشند و با آنها در ارتباط با مهارتهای زندگی صحبت نمایند و تکالیف زن و مرد مشخص شود چرا که در غیر این صورت تربیت کودکان در مدارس هیچ فایده ای نخواهد اشت؛ همچنین کتاب و جزوه های لازم در اختیار خانواده ها قرار داده شود. و اگر روحانیون توانایی مالی داشته باشند مهدکودک تاسیس کنند تا برنامه های سالم برای کودکان برگزار نمایند.
ایشان در ادامه گفت: بیشترین آسیب هایی که خانواده ها با آن درگیر هستند، مسئله اعتیاد و طلاق است و بیشترین فعالیت مبلغین نیز در همین راستا باید باشد تا ضمن پیشگیری از این آسیب ها در جامعه، بتوان خانواده هایی را که با این معضل روبرو هستند نیز یاری کرد.
ایشان همچنین اذعان داشت: گروه شرکت کننده در کارگاه مهارتهای زندگی بعد از گذراندن آزمون و کسب توانایی لازم در مهارتهای زندگی و گذراندن دوره ی تکمیلی گواهی نامه ی مشاوران دینی از کانون مشاوران دریافت خواهند کرد و از بین این افراد 20 نفر متخصص انتخاب خواهد شد. و در مهرماه 1396 در مدارس مشغول به فعالیت خواهند شد.